Leo Lagerstam

Osakas, asianajaja, varatuomari

“Hoitaessaan yritysten lakiasioita asianajajan tulee ymmärtää päämiehensä liiketoiminta ja tarjota ennen kaikkea tehokkaita sekä tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Kaikessa keskeistä on omistautuminen päämiehen asialle, epäkohtien tunnistamiskyky ja luovuus ratkaisujen hakemisessa. Vain näin toimien päämies voi kokea saaneensa laadukasta ja ensiluokkaista palvelua, joka myös tuottaa hänelle tavoitellun käytännöllisen ja hyödyllisen lopputuloksen.”

Leo Lagerstamilla on 20 vuoden kokemus alalta. Viimeiset reilu kymmenen vuotta hän on toiminut asianajajan tehtävien lisäksi praktiikanvetäjänä Suomen suurimpien asianajotoimistojen palveluksessa niin Tampereella kuin Helsingissä. Hänen erityisosaamisalueisiinsa kuuluvat yhtiöoikeus, työoikeus, insolvenssioikeus ja oikeudenkäynnit. Lagerstamilla on vahva kokemus yritysjuridiikasta ja erityisesti laajoista yritysjärjestelyistä. Työoikeuden saralla Lagerstam neuvoo asiakkaita kaikissa työoikeudellisissa kysymyksissä ja hänellä on kattavaa kokemusta työoikeudellisten riita-asioiden oikeudenkäynneistä. Viime vuosina Lagerstam on keskittynyt vahvasti insolvenssioikeuteen ja siihen liittyviin rahoituksen uudelleenjärjestelyihin.

LISÄTIETOJA

Tunnustukset

Chambers Europe Guide

•    Insolvenssi- ja restrukturointioikeus (Up & Coming)

 

Chambers Europe Guide | 2018
“Up-and-coming partner Leo Lagerstam of Facta Attorneys advises on restructurings and workouts, and is regularly appointed to administer bankruptcy proceedings. Clients emphasise his technical knowledge, effective approach and excellent communication skills.”

 

Koulutus

Asianajaja 2002

Varatuomari 1997

Oikeustieteen kandidaatti (OTK), Turun yliopisto 1997

 

Työkokemus

Borenius Asianajotoimisto Oy Specialist Partner 9/2014–1/2018

Borenius Asianajotoimisto Oy Senior Associate 8/2012–8/2014

Krogerus Asianajotoimisto Oy, Counsel, 2007–2012

Asianajotoimisto Lehtola & Lagerstam, Osakas 2006–2007

Asianajotoimisto Markku Lehtola Oy, Asianajaja 2004–2006

Asianajotoimisto Sumentola Suominen & Itälä Oy, Asianajaja 2001–2003

Leo Lagerstam
Osakas, asianajaja, varatuomari

Matkapuhelin:
040 777 4162

Sähköposti:
leo.lagerstam@asianajofacta.fi