TAMPEREEN VANHIN JA SUURIN

Asianajotoimisto Lehtinen, Sinivaara & Syrjänen Oy ja Asianajotoimisto Dunder & Dunder Ky yhdistyivät 1.1.2017, jolloin yhtiön nimi muuttui Asianajotoimisto Facta Oy:ksi. Tampereen vanhimmat, vuonna 1907 ja vuonna 1948 perustetut asianajotoimistot yhdistivät voimansa kasvaen samalla juristimäärältään kaupungin suurimmaksi asianajotoimistoksi.

Vahva asiantuntemus

Facta palvelee vahvalla asiantuntemuksellaan sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaitaan. Asianajotoimisto Dunder & Dunder Ky:n liiketoiminnan ostaminen toi lisää ja yhä syvempää osaamista perinteikkääseen toimistoon, joka kykenee vastaamaan yhä paremmin asiakkaidensa kasvaviin tarpeisiin.

Factan palveluvalikoima on laaja pk-yritysten lakiasioista asunto- ja kiinteistöriitojen hoitoon, työoikeudellisiin toimeksiantoihin ja perintöasioihin. Myös kasvava ala ympäristöoikeus kuuluu Factan erikoisosaamisen piiriin.

Toimeksiannot turvallisissa käsissä.

Factan asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon, jonka asianajajat ovat velvollisia noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa www.asianajajaliitto.fi.

OpusLex

Asianajotoimistomme on OpusLex-verkoston jäsen. OpusLex on Suomen kattavin itsenäisten asianajotoimistojen verkosto.

On vain asiakkaan etu.

Facta antaa kaiken asiantuntemuksensa ja valjastaa koko voimansa asiakkaansa hyväksi.