Leo Lagerstam vahvistaa Asianajotoimisto Factan ammattilaisjoukkoa

Asianajaja, varatuomari Leo Lagerstam aloittaa 1.3.2018 Asianajotoimisto Factan asianajajana ja osakkaana. Lagerstamilla on erittäin vahva useiden vuosien kokemus yritysjuridiikasta, laajoista yritysjärjestelyistä, työoikeudesta ja insolvenssioikeudesta. Ennen siirtymistään Asianajotoimisto Factaan Lagerstam on työskennellyt useita vuosia Specialist Partnerina ja praktiikanvetäjänä yhdessä Suomen suurimmista asianajotoimistoista.

Asianajotoimisto Facta on siviilioikeuteen ja liikejuridiikkaan erikoistunut asianajotoimisto. Asianajaja, varatuomari Leo Lagerstam vahvistaa 17 ammattilaisen joukkoa vankalla kokemuksellaan. Lagerstam tuo Asianajotoimisto Factaan uutta osaamista erityisesti yritysjuridiikasta ja insolvenssioikeudesta. Arvostettu Chambers Europe Guide rankkasi Lagerstamin hiljattain yhdeksi Euroopan parhaaksi insolvenssioikeuden asianajajaksi.*

– Minulla on useiden vuosien kokemus yritysjuridiikasta, painopisteenä laajat yritysjärjestelyt. Työoikeuden saralla neuvon asiakkaita kaikissa työoikeudellisissa kysymyksissä, ja lisäksi omaan kattavaa kokemusta riita-asioiden ja erityisesti työoikeudellisten riita-asioiden oikeudenkäynneistä. Viimeisten vuosien aikana olen keskittynyt vahvasti insolvenssioikeuteen ja siihen liittyviin rahoituksen uudelleenjärjestelyihin, Lagerstam kertoo.

Lagerstam on toiminut viimeiset reilu 10 vuotta asianajajana ja myös praktiikanvetäjänä Suomen suurimpien asianajotoimistojen palveluksessa niin Tampereella kuin Helsingissä. Lagerstam palaa juurilleen Pirkanmaalle innostuneena ja valmiina kehittämään Factaa yhdessä yhtiön muiden lakimiesten kanssa.

– Asianajotoimisto Factasta on vuosien saatossa tullut keskeinen toimisto Pirkanmaalla. Liityn joukkoon todella hyvillä mielin ja uskon, että voimme yhdessä menestyä entistä paremmin tulevina vuosina, Lagerstam tiivistää.

*Chambers Europe Guide | 2018
“Up-and-coming partner Leo Lagerstam of Facta Attorneys advises on restructurings and workouts, and is regularly appointed to administer bankruptcy proceedings. Clients emphasise his technical knowledge, effective approach and excellent communication skills.”

Lue lisää