Leo Lagerstam

Osakas, asianajaja, varatuomari

“Hoitaessaan yritysten lakiasioita asianajajan tulee ymmärtää päämiehensä liiketoiminta ja tarjota ennen kaikkea tehokkaita sekä tarkoituksenmukaisia ratkaisuja. Kaikessa keskeistä on omistautuminen päämiehen asialle, epäkohtien tunnistamiskyky ja luovuus ratkaisujen hakemisessa. Vain näin toimien päämies voi kokea saaneensa laadukasta ja ensiluokkaista palvelua, joka myös tuottaa hänelle tavoitellun käytännöllisen ja hyödyllisen lopputuloksen.”

Leo Lagerstamin erityisosaamisalueisiin kuuluvat yhtiöoikeus, työoikeus, insolvenssioikeus ja oikeudenkäynnit. Leolla on vahva kokemus yritysjuridiikasta ja erityisesti laajoista yritysjärjestelyistä. Työoikeudessa Leo neuvoo asiakkaita kaikissa työoikeudellisissa kysymyksissä ja hänellä on kattavaa kokemusta työoikeudellisten riita-asioiden oikeudenkäynneistä. Viime vuosina Leo on keskittynyt vahvasti insolvenssioikeuteen ja siihen liittyviin rahoituksen uudelleenjärjestelyihin, joissa hän on saanut kansainvälistä tunnustusta.

 

Leolla on yli 20 vuoden kokemus asianajoalalta. Ennen siirtymistään Factan palvelukseen, hän on toiminut asianajajan tehtävien lisäksi praktiikanvetäjänä Suomen suurimpien asianajotoimistojen palveluksessa niin Tampereella kuin Helsingissä.

LISÄTIETOJA

Tunnustukset

Global Restructuring Review, Who’s Who Legal: Restructuring & Insolvency 2019
“Nominees have been selected based on comprehensive, independent survey work with both general counsel and private practitioners worldwide.

Only specialists who have met independent international research criteria are listed.”

 

Chambers Europe Guide | 2019
“Leo Lagerstam of Facta Attorneys is recognised for his experience. He advises on insolvency proceedings and financial restructuring operations.”

•    Insolvenssi- ja restrukturointioikeus (Up & Coming)

 

Chambers Europe Guide | 2018
“Up-and-coming partner Leo Lagerstam of Facta Attorneys advises on restructurings and workouts, and is regularly appointed to administer bankruptcy proceedings. Clients emphasise his technical knowledge, effective approach and excellent communication skills.”

 

Koulutus

Asianajaja 2002

Varatuomari 1997

Oikeustieteen kandidaatti (OTK), Turun yliopisto 1997

 

Työkokemus

Borenius Asianajotoimisto Oy Specialist Partner 9/2014–1/2018

Borenius Asianajotoimisto Oy Senior Associate 8/2012–8/2014

Krogerus Asianajotoimisto Oy, Counsel, 2007–2012

Asianajotoimisto Lehtola & Lagerstam, Osakas 2006–2007

Asianajotoimisto Markku Lehtola Oy, Asianajaja 2004–2006

Asianajotoimisto Sumentola Suominen & Itälä Oy, Asianajaja 2001–2003

Leo Lagerstam
Osakas, asianajaja, varatuomari

Matkapuhelin:
040 777 4162

Sähköposti:
leo.lagerstam@asianajofacta.fi