Markku Sinivaara

Asianajaja, varatuomari

“Nykyinen, suulliseen pääkäsittelyyn perustuva oikeudenkäynti-menettely edellyttää huolellista ennakkovalmistautumista ja hyvää esiintymistaitoa. Minulla sanotaan olevan ns. hyvä supliikki. Oli niin tai näin – enpä ole oikeudenkäynnissä juuri sanattomaksi jäänyt. Yli neljänkymmenen vuoden kokemus on osoittanut, että oikeudelliset ristiriitatilanteet ovat usein toistensa kaltaisia. Näin ollen aiempien töiden tuoma kokemus ja tietotaito ovat hyödynnettävissä myös uusia toimeksiantoja hoidettaessa. Tärkeintä itselleni on kuitenkin se, että asiakkaani etu tulee myös oikeudenkäyntitilanteessa valvotuksi parhaalla mahdollisella tavalla.”

Markku Sinivaaralla on yli neljänkymmenen vuoden kokemus oikeudenkäynneistä, joissa hänen osaamisensa ja kokemuksensa hakee vertaistaan. Hän on erikoistunut rakentamiseen, kiinteistöihin ja urakointiin liittyviin oikeudenkäynteihin samoin kuin yhtiöoikeudellisiin riitoihin. Markku on toiminut neuvonantajana lukuisissa sukupolvenvaihdoksissa ja yrityskaupoissa. Markku avustaa yksityishenkilöitä erityisesti asunto- ja kiinteistökauppoihin liittyvissä asioissa sekä talousrikoksia koskevissa oikeudenkäynneissä.

 

Markku on työskennellyt asianajajana vuodesta 1974. Toimeksiantojen hoitamisen lisäksi hän on pitänyt mm. YSE-koulutuksia useille rakennusalalla toimiville asiakasyrityksillemme.

LISÄTIETOJA

Markku Sinivaara
Asianajaja, varatuomari

Suora puhelin:
(03) 230 3070

Matkapuhelin:
0400 735 537

Sähköposti:
markku.sinivaara@asianajofacta.fi