Kun pykälistä väännetään kättä

”Parempi laiha sopu kuin lihava riita” on vanha viisaus, ja viisainta onkin sovitella asioita muualla kuin leivättömän pöydän ääressä. Mutta jos päädytään oikeuteen, puhuu Facta puolestasi pitkällä kokemuksella.  

Factan asiantuntijat avustavat sinua useiden vuosikymmenien kokemuksella monenlaisissa riita-asioissa niin yleisissä tuomioistuimissa kuin välimiesoikeudessakin.  

Riita-asioissa on olennaista selvittää asiakkaan menestymismahdollisuudet asiassa ja arvioida mahdollista sovintoratkaisua niiden näkökulmasta. Sovintoa ei kuitenkaan aina ole mahdollista saavuttaa, jolloin tuomioistuinprosessi on usein ainoa vaihtoehto asian ratkaisemiseksi. Riita-asian menestyksekäs hoitaminen edellyttää erityistä osaamista riitaan liittyvästä oikeudenalasta. Ole yhteydessä niin katsotaan oikea henkilö hoitamaan juuri sinun asiaasi. 

Useimmissa riita-asioissa sinulla on mahdollisuus saada oikeudellisen avustajan käyttämisestä aiheutuvia kustannuksia katettua esimerkiksi yritysvakuutukseen tai kotivakuutukseen kuuluvasta oikeusturvavakuutuksesta. 

Asiantuntemukseemme kuuluvat muun ohella seuraavat riita-asiat:

Sopimusriidat
Työriidat
Yhtiöihin ja niiden osakkaisiin liittyvät riidat
Rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvät riidat
Asuntokauppariidat
Perintöriidat
Avioeroriidat
Yhteisomistusriidat
Kuluttajariidat
Velkomusriidat

Riita- ja oikeudenkäyntiasioissa sinua palvelevat

Lisätietoa yrittäjien pykäläviidakosta