YHTIÖOIKEUS- JA
OMISTUSJÄRJESTELYT

Factan yhtiöoikeusjuristit ovat kokeneita osakeyhtiölain tuntijoita ja hallitsevat myös henkilöyhtiöiden erityspiirteet. Neuvomme asiakkaitamme monipuolisesti ja laaja-alaisesti yhtiöoikeuden kaikilla sektoreilla.

Avustamme asiakkaitamme osake- tai yhtiöosuuskaupoissa, liiketoimintakaupoissa, due diligence -menettelyissä, fuusioissa ja jakautumisissa sekä muissa yritysjärjestelyissä. Huomioimme samanaikaisesti sopimusoikeudelliset, yhtiöoikeudelliset ja verotukselliset seikat. Facta on hoitanut lukuisia kotimaisia ja kansainvälisiä yrityskauppoja. Edustamme päämiehiämme niiden toimiessa ostajina, myyjinä tai rahoittajina.

Räätälöimme asiakkaillemme kaikki yrityksen ja sen liiketoiminnan sopimukset kuten esimerkiksi osakassopimukset, työ- ja johtajasopimukset, toimitus- ja palvelusopimukset, jälleenmyynti- ja alihankintasopimukset, lisenssi- ja agenttisopimukset, IT-sopimukset sekä salassapitosopimukset. Sopimuslaadinnassa kiinnitämme erityistä huomiota tarkoituksenmukaisuuteen ja sopimusten liiketoimintavastaavuuteen.

Ota yhteyttä: