Asiantuntemusta jo vuodesta 1907

Kun Asianajotoimisto Facta aloitti nimellä Tampereen asianajotoimisto Paloheimo & Osmonsalo, oli Suomi vielä Venäjän suuriruhtinaskunta ja Tampere nopeasti kasvava 43 000 asukkaan teollisuuskaupunki. Paljon on muuttunut noista päivistä, mutta pirkanmaalaisten yritysten ja yksityishenkilöiden puolesta puhuminen jatkuu.

Nimen- ja omistajanvaihdoksien myötä Factan tase on jatkunut keskeytyksettä 5. elokuuta 1907 alkaen tähän päivään asti. Voimme ylpeästi sanoa olevamme yksi Pirkanmaan suurimpia ja varmasti vanhin asianajotoimisto.

Toimistomme pitkä historia ei sinänsä ole menestyksen tae, vaan olemme vahvasti sitä mieltä, että asiakkaiden luottamus pitää ansaita joka päivä uudelleen. Ylittääksemme tämän päivän asiakkaan odotukset hyödynnämme niin pitkää kokemusta kuin tuoreinta osaamistakin.

Historian virstanpylväät

1907

Varatuomari Paavo Paloheimo ja Gustaf Osmonsalo perustivat toimiston nimeltä Tampereen asianajotoimisto, Paloheimo & Osmonsalo

1920

Aarne Rekolasta toimiston omistaja

1923

Juho Niilo Lehtisestä toimiston osakas

1937

Rekola luopuu omistajuudestaan, ja nimeksi vaihtuu J.N. Lehtisen asianajotoimisto

1950

J.N. Lehtisen poika Antti tulee lakimieheksi toimistoon.

1962

Antti Lehtisestä osakas, ja nimeksi vaihtuu Asianajotoimisto Antti Lehtinen Ky.

1982

Antti Lehtisen poika Heikki Lehtinen yhtiömieheksi.

1992

Toimiston nimeksi Asianajotoimisto Heikki Lehtinen Ky.

1993

Heikki Lehtisen sekä Seppo ja Markku Sinivaaran toimistot yhdistyvät, ja toimiston nimeksi tulee Asianajotoimisto Lehtinen & Sinivaara Ky.

2001

Ilkka Syrjänen tulee toimiston osakkaaksi, jolloin nimeksi vaihtuu Asianajotoimisto Lehtinen, Sinivaara & Syrjänen Oy.

2016

Jouko Juntunen, jonka isoisän serkku Aarne Rekola oli, toimiston osakkaaksi.

2017

Toimisto yhdistyy Asianajotoimisto Dunder & Dunder Ky:n kanssa, ja asianajajat Heikki, Pertti ja Jaakko Dunder tulevat toimiston osakkaiksi. Asianajotoimisto Facta Oy on syntynyt.

2022

Julia Saraste toimiston osakkaaksi.