Ihmisten ja yritysten vahva puolestapuhuja

Asianajotoimisto Facta on siviilioikeuteen ja liikejuridiikkaan erikoistunut pirkanmaalainen asianajotoimisto. Asiantuntijoillamme on laaja erityisosaaminen riitojen ratkaisemisesta. Ydinosaamistamme ovat myös työoikeus, sopimus- ja vahingonkorvausasiat sekä kiinteistöriidat. Meillä on lisäksi vuosikymmenten kokemus perintöoikeudellisten asioiden hoitamisesta.

Kokoa ja osaamista

Facta on yksi Pirkanmaan suurimmista asianajotoimistoista, mikä luo meille erinomaiset valmiudet vastata akuutteihin ja laajoihin tarpeisiisi. Palveluksessasi on 12 kokenutta alan ammattilaista, joilla on omat erityisosaamisalueensa ja sujuva yhteistyö. Toimipisteemme on Tampereella, mutta palvelemme erityisesti liikejuridiikan toimeksiannoissa maanlaajuisesti.

Kun laki ja elämä kohtaavat

Factan laaja asiantuntemus ja sukupolvien yli ulottuva kokemus auttaa myös yksityishenkilön arjessa eteen tulevien lakiasioiden laadukkaassa hoidossa. Puhumme puolestasi niin rutiiniasioissa kuin hankalammissakin tilanteissa, jotta oikeutesi toteutuisi ja odotuksesi ylittyisivät.

Eettinen toimija

Facta perustaa kaiken toimintansa reilulle menettelylle avoimin kortein. Toteutamme henkilöstössämme sukupuolten välistä tasa-arvoa, suosimme kestävää kehitystä tukevia työskentelytapoja ja pyrimme positiiviseen vaikuttamiseen mm. pro bono -toimeksiannoilla ja hyväntekeväisyydellä. Tuemme pirkanmaalaista yritystoimintaa suosimalla lähellä tuotettuja palveluita ja tuotteita. Hyvä maine ei synny hetkessä, ja rakennamme sitä joka päivä kaikilla toimillamme.

Tutustu factalaisiin: