Factan asiantuntijatiimiin liittyy yli 15 vuoden yritys- ja verojuridiikan kokemuksen omaava Julia Saraste.

Julia on toiminut yritysten oikeudellisten ongelmien parissa vuodesta 2005 lähtien. Hän on hoitanut yritys- ja verojuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja PricewaterhouseCoopersilla ja Talenom Asiantuntijapalveluilla. Viimeiset kuusi vuotta hän on auttanut pirkanmaalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä monipuolisesti juridisten ongelmien kanssa omassa asianajotoimistossa.

Julia on erikoistunut hoitamaan liikejuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja erikoisosaamisalueinaan yrityskaupat ja -järjestelyt sekä vero-oikeus.  Julialla on myös pitkä kokemus yritysten neuvonantajana muissa yhtiöiden juridisissa kysymyksissä.

”On hienoa päästä osaksi yhtä Pirkanmaan suurinta asianajotoimistoa. Odotan innolla, että pääsen antamaan osaamiseni ja näkemykseni liike- ja verojuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä Factan asiakkaiden käyttöön.”, kertoo Julia. ”Factan asianajajilla on kollegoiden keskuudessa maine erittäin ammattitaitoisina asianajajina, siksi on todella mahtavaa päästä mukaan Factan osaavaan porukkaan.”

”Julian kokemus ja osaaminen yritysjärjestelyistä sekä vero-oikeudesta täydentävät loistavasti Factan liikejuridista osaamista.”, kertoo Factan toimitusjohtaja Jaakko Dunder. ”Kokeneen veroasiantuntijan avulla pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme kaikki yritysten tarvitsemat lakipalvelut yhdestä paikasta, mikä on Pirkanmaalla ainutlaatuista. Koko Factan väki toivottaa Julian lämpimästi tervetulleeksi.”