Ilkka Syrjänen

Osakas, asianajaja, varatuomari

“Asianajotoimiston tärkeimmät ominaisuudet ovat luotettavuus ja ammattitaito. Mielestäni olemme niiden suhteen hyvässä asemassa. Toimistomme kuuluu resursseiltaan Tampereen suurimpiin. Uskon tuovani asiakkaillemme koko joukon lisää liikejuridiikan asiantuntemusta ja kokemusta. Asiakkaalle tärkeätä on työstä saatava lisäarvo. Kun lisäksi toimistossamme on hyvä henki, uskon että sekin viime kädessä koituu asiakkaidemme hyväksi.”

Ilkka on kokenut liikejuridiikan ja oikeudenkäyntien osaaja. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluvat yrityskaupat, yritysten sopimukset ja riskienhallinta, osakeyhtiöoikeus ja immateriaalioikeudet. Hänen erityisosaamiseensa kuuluvat myös yrityssalaisuuksien suojaamiseen liittyvät oikeudenkäynnit sekä asiakkaiden konsultointi liiketoimintaan ja omistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hän hoitaa paljon myös rakentamiseen ja rakennusurakoihin liittyviä toimeksiantoja. Ilkka on onnistuneesti ajanut asiakkaidemme asioita eri tuomioistuimissa neljällä vuosikymmenellä. Hän on toiminut asiakkaidemme asiamiehenä vaativissa oikeudenkäynneissä ja välimiesmenettelyissä.

 

Ilkka on erityisen pidetty henkilö välittömän ja helposti lähestyttävän luonteensa vuoksi, mikä on eduksi ja näkyy erityisesti erilaisissa neuvotteluissa, joissa hän avustaa asiakkaitamme.

LISÄTIETOJA

Luottamustoimet

Sara Hilden säätiö, asiamies 1995–

Pirkanmaan Osuuskaupan Hallintoneuvosto –2009

Tampereen Kauppakamarin tilintarkastusvaliokunnan pj 2006–2015

Tampereen Kauppakamarin finanssivaliokunnan jäsen 2016–

Ilkka Syrjänen
Osakas, asianajaja, varatuomari

Suora puhelin:
(03) 230 3060

Matkapuhelin:
0500 623 133

Sähköposti:
ilkka.syrjanen@asianajofacta.fi