Maksuton teemailta Tampereen keskustassa sekä webinaari 17.11.2022 klo 17.00-18.30

Lisärakentamisessa on kyse siitä, että talon päälle rakennetaan yksi tai kaksi kerrosta lisää tai rakennetaan uusi siipi talon kylkeen. Joskus saatetaan myös päätyä purkamaan vanha rakennus ja rakentamaan sen tilalle kokonaan uusi, vanhaa rakennusta suurempi rakennus.

Asianajotoimisto Factan kokeneet juristit Heikki Dunder ja Julia Saraste pitävät maksuttoman taloyhtiön edustajille ja isännöitsijöille suunnatun teemaillan lisärakentamisesta taloyhtiön näkökulmasta.

Teemailta pidetään 17.11.2022 klo 17.00–18.30 ja siihen voi osallistua paikan päällä tai etänä. Koulutuksen paikkana toimii Tampereen Yliopiston Linna-rakennus.

Paikan päällä osallistuville on tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen julia.saraste@asianajofacta.fi tai esittää teemaillan aikana.

Ajankohta ja paikka: 17.11.2022 klo 17.00-18.30, Tampereen yliopiston Linna-rakennus

Teemailtaan ilmoittautuneet voivat katsoa webinaaritallenteen myös myöhemmin.

Teemaillan hinta

Maksuton (paikkoja on rajoitetusti)

Teemaillan asiantuntijat

Heikki Dunder

Asianajaja, varatuomari Heikki Dunder

Asianajaja Heikki Dunder on erikoistunut monimutkaisiin ja laajoihin sopimuskokonaisuuksiin erityisesti rakennusjuridiikkaa koskevissa järjestelyissä. Heikki on viimeisen 20 vuoden aikana hoitanut lukuisia lisärakentamiseen liittyviä toimeksiantoja niin, että hänellä on ollut niitä tuona aikana vireillä jatkuvasti 2–5 kappaletta. Heikin mukaan lisärakentamisella saadaan yleensä erittäin mittavaa rahallista hyötyä taloyhtiölle. ”Esimerkiksi eräässä taloyhtiössä rakennettiin kahteen taloon kumpaankin kaksi kerrosta lisää. Taloyhtiö sai uudet 700.000 euron arvoiset vesikatot ja tämän lisäksi vielä 800.000 euroa eli taloyhtiön hyöty projektista oli yhteensä 1,5 miljoona euroa.

Julia Saraste

Asianajaja, varatuomari Julia Saraste

Asianajaja Julia Saraste hoitaa lisärakentamistoimeksiantojen lisäksi vero- ja yritysjuridiikkaan sekä rakentamiseen ja sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisärakentamiseen liittyvät toimeksiannot ovat vaativia ja niihin liittyy usein erityispiirteitä, jotka tekevät jokaisesta toimeksiannosta erilaisen.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.