Maksuton koulutus Tampereen keskustassa sekä webinaari 17.11.2022 klo 17.00-18.30

Lisärakentamisessa on kyse siitä, että talon päälle rakennetaan yksi tai kaksi kerrosta lisää tai rakennetaan uusi siipi talon kylkeen. Joskus saatetaan myös päätyä purkamaan vanha rakennus ja rakentamaan sen tilalle kokonaan uusi, vanhaa rakennusta suurempi rakennus.

Asianajotoimisto Factan kokeneet juristit Heikki Dunder ja Julia Saraste pitävät maksuttoman taloyhtiön edustajille ja isännöitsijöille suunnatun koulutuksen lisärakentamisesta taloyhtiön näkökulmasta.

Koulutus pidetään 17.11.2022 klo 17.00–18.30 ja siihen voi osallistua paikan päällä Tampereen keskustassa tai etänä. Koulutuksen paikka ilmoitetaan ilmoittautuneille syksyn aikana.

Paikan päällä osallistuville on tarjolla virvokkeita ja pientä suolaista purtavaa.

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen julia.saraste@asianajofacta.fi tai esittää koulutuksen aikana.

Ajankohta: 17.11.2022 klo 17.00-18.30

Koulutukseen ilmoittautuneet voivat katsoa webinaaritallenteen myös myöhemmin.

Koulutuksen hinta

Maksuton (paikkoja on rajoitetusti)

Kouluttajat

Heikki Dunder

Asianajaja, varatuomari Heikki Dunder

Asianajaja Heikki Dunder on erikoistunut monimutkaisiin ja laajoihin sopimuskokonaisuuksiin erityisesti rakennusjuridiikkaa koskevissa järjestelyissä. Heikki on viimeisen 20 vuoden aikana hoitanut lukuisia lisärakentamiseen liittyviä toimeksiantoja niin, että hänellä on ollut niitä tuona aikana vireillä jatkuvasti 2–5 kappaletta. Heikin mukaan lisärakentamisella saadaan yleensä erittäin mittavaa rahallista hyötyä taloyhtiölle. ”Esimerkiksi eräässä taloyhtiössä rakennettiin kahteen taloon kumpaankin kaksi kerrosta lisää. Taloyhtiö sai uudet 700.000 euron arvoiset vesikatot ja tämän lisäksi vielä 800.000 euroa eli taloyhtiön hyöty projektista oli yhteensä 1,5 miljoona euroa.

Julia Saraste

Asianajaja, varatuomari Julia Saraste

Asianajaja Julia Saraste hoitaa lisärakentamistoimeksiantojen lisäksi vero- ja yritysjuridiikkaan sekä rakentamiseen ja sopimusoikeuteen liittyviä toimeksiantoja. Lisärakentamiseen liittyvät toimeksiannot ovat vaativia ja niihin liittyy usein erityispiirteitä, jotka tekevät jokaisesta toimeksiannosta erilaisen.

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti. Jos haluat osallistua koulutukseen Tampereen keskustassa, ilmoittaudu mukaan 7.11.2022 mennessä. Jos haluat osallistua etäyhteyden välityksellä, voit ilmoittautua mukaan 15.11.2022 mennessä.