Webinaari 31.10.2024 klo 13.00–14.30

Koulutuksen sisältö julkaistaan elokuussa.

Aikaa kysymyksille

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen jaakko.dunder@asianajofacta.fi. Asiantuntijamme vastaa myös webinaarin aikana tulleisiin kysymyksiin ajan salliessa.

Ajankohta 31.10.2024 klo 13.00-14.30

Voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta

250 euroa / hlö + alv 24 %

Sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 4 viikkoa koulutuksen jälkeen. Saat linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta

Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa useampi kuin yksi henkilö, pyydämme ottamaan yhteyttä koulutukset@asianajofacta.fi saadaksenne koulutuksesta 25 %:n alennuksen.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttaja

Jaakko Dunder

Asianajaja, varatuomari Jaakko Dunder

Asianajotoimisto Facta Oy

Yhtiö- ja sopimusoikeuteen erikoistuneella asianajaja Jaakko Dunderilla on laaja kokemus erilaisista yhtiöoikeudellisista asioista, kuten toimitusjohtajan sopimuksista ja vastuukysymyksistä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen webinaariin aukeaa kesäkuun aikana.