Webinaari 15.9.2022 klo 13.00–15.00

Mitä yritysten ja yhteisöjen tulisi tietää vastuuvakuutuksista ja korvausprosessista? Mistä tietää, onko vakuutusturva riittävä?

Vastuuvakuutuksesta korvataan kustannuksia, joista vakuutettu on toiselle voimassa olevan oikeuden mukaan vahingonkorvausvastuussa. Vastuuvakuutuksen tarkoitus on siten antaa turvaa vakuutetun vahingonkorvausvelvollisuuden varalle.

Vastuuvakuutus ei kuitenkaan ole kaikenkattava, vaan vastuuvakuuttamiseen ja siihen liittyviin korvausprosesseihin liittyy yllättäviäkin sudenkuoppia. Koulutuksessa kuulet, mitä pitää huomioida yrityksen tai yhteisön vastuuvakuuttamisessa ja korvausasioinnissa vakuutusyhtiön kanssa. Koulutuksessa perehdytään lisäksi siihen, millaisia vahinkoja vastuuvakuutuksesta korvataan ja miten vakuutuksesta korvattavan vahingon määrä arvioidaan.

Kenelle

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti yritysten ja yhteisöjen johdolle – mutta myös kaikille muillekin, jotka ovat tekemisissä vakuuttamiseen ja vahinkojen korvaamiseen liittyvien asioiden kanssa. Kohderyhmään kuuluvat sekä pienet että suuret yritykset ja muut yhteisöt.

Hyödyt

  • Opit perusasiat vastuuvakuuttamisesta ja siihen liittyvistä korvausprosesseista;
  • Opit arvioimaan, onko vastuuvakuutusturva riittävä; sekä
  • Saat käytännön esimerkkejä vastuuvakuuttamiseen liittyvistä sudenkuopista.

Ohjelma

  • Vastuuvakuutuksista yleisesti
  • Keskeisimmät rajoitusehdot vastuuvakuutuksissa
  • Tyypilliset sudenkuopat vastuuvakuuttamisessa ja -vahingoissa
  • Korvausprosessi vakuutusyhtiössä ja vakuutusyhtiön velvollisuudet
  • Valittaminen vakuutusyhtiön päätöksestä

Aikaa kysymyksille

Kysymyksiä voi lähettää ennakkoon osoitteeseen ari.niemi@asianajofacta.fi. Asiantuntijamme vastaa myös webinaarin aikana tulleisiin kysymyksiin ajan salliessa. 

Ajankohta: 15.9.2022 klo 13.00–15.00

Voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin.

Webinaarikoulutuksen hinta

290 euroa / hlö + alv 24 %

Sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 4 viikkoa koulutuksen jälkeen. Saat linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta

Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa useampi kuin yksi henkilö, pyydämme ottamaan yhteyttä koulutukset@asianajofacta.fi saadaksenne koulutuksesta 25 %:n alennuksen.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.  

Kouluttaja

Ari Niemi

Varatuomari, OTM Ari Niemi

Asianajotoimisto Facta Oy

Sopimus- ja vahingonkorvausoikeuteen erikoistuneella varatuomari Ari Niemellä on laaja kokemus erilaisista vastuuvakuuttamiseen ja vahingonkorvausoikeuteen liittyvistä kysymyksistä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.