Maksuton webinaari 15.12.2022 klo 16.00-17.00

Määräaikainen työsopimus on lainsäädännössämme säädetty poikkeukseksi. Pääsääntö on, että työsopimuksen tulee olla voimassa toistaiseksi. Määräaikaisen työsopimuksen solmiminen edellyttää aina erityistä perustetta, joka on myös tarkoin ilmoitettava työntekijälle. Jos laissa asetetut vaatimukset eivät täyty, ei määräaikaiseksi nimetty työsopimus olekaan määräaikainen vaan toistaiseksi voimassa oleva.

Tule kuulemaan määräaikaisten työsopimusten tekemisen edellytyksistä sekä muista keskeisistä seikoista, jotka työnantajan on tällaisten työsuhteiden osalta huomioitava. Määräaikaisia työsopimuksia tarkastellaan erityisesti urheiluseurojen näkökulmasta. Saat asiantuntijaltamme Jouko Juntuselta neuvoja myös siitä, miten määräaikaisuuksiin liittyvät sudenkuopat ovat parhaiten vältettävissä.

Kenelle

Webinaari on suunnattu erityisesti urheiluseuroissa toimiville henkilöille, kuten toiminnanjohtajille ja luottamushenkilöille.

Hyödyt

Opit määräaikaisen työsopimuksen solmimisedellytykset ja muut keskeiset seikat, jotka määräaikaisten työsopimusten osalta on huomioitava.

Aikaa kysymyksille

Jouko vastaa webinaarin aikana tulleisiin kysymyksiin ajan salliessa ja hänelle voi vastikkeetta soittaa koulutuksen jälkeen.

Ajankohta: 15.12.2022 klo 16.00-17.00

Voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin, mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen.

Webinaarikoulutuksen hinta

Maksuton.

Kouluttaja

Jouko Juntunen

Asianajaja, varatuomari Jouko Juntunen

Työoikeuteen erikoistuneella asianajaja, varatuomari Jouko Juntusella on laaja kokemus erilaisista työsuhdeasioista.

Jouko on myös paljon mukana urheilun eri toiminnoissa. Jouko on jäsen Suunnistusliiton sääntöryhmässä, toimii Yleisurheilijat ry:n jäsenurheilijoiden lainopillisena tukena, on ollut järjestämässä lasten iltapäiväurheilutoimintaa Tampereella ja kilpailee edelleen aktiivisesti yleisurheilussa sekä on tehnyt ennätyksiä porrasjuoksussa (mm. Ilta-Sanomien porrasjuoksuhaaste Malminkartanon portaissa Helsingissä).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.