Webinaari 18.4.2024 klo 13.00-14.30

Mistä työntekijän alisuoriutumisessa on kyse ja miten esimies voi puuttua siihen?

Työntekijän alisuoriutumiselle ei ole täsmällistä määritelmää, mutta perimmiltään kyse on siitä, ettei työntekijä saa aikaan riittävää tulosta. Kyseessä voi olla laadullisesti ja/tai määrällisesti heikko suoritus. Alisuoriutumiseen voi liittyä esimerkiksi huolimattomuutta tai luvattomia poissaoloja.

Kenelle

Webinaari on suunnattu ensisijaisesti esimiehille, johtajille sekä henkilöstöhallinnon asiantuntijoille – mutta myös kaikille muillekin, jotka ovat tekemisissä työoikeudellisten asioiden kanssa.

Ohjelma

 Työntekijän alisuoriutuminen

  • Mitä alisuoriutuminen tarkoittaa?
  • Työnantajan keinot puuttua alisuoriutumiseen
  • Työsuhteen päättäminen alisuoriutumisen johdosta

Aikaa kysymyksille

Jouko vastaa webinaarin aikana tulleisiin kysymyksiin ajan salliessa ja hänelle voi vastikkeetta soittaa koulutuksen jälkeen.

Ajankohta: 18.4.2024 klo 13.00-14.30

Voit katsoa webinaarin myös tallenteena myöhemmin, mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen.

Webinaarikoulutuksen hinta

250 € / hlö + alv 24 %

Sisältää livewebinaarin ja tallenteen sekä koulutusmateriaalin. Webinaarin tallenne on osallistujien katsottavissa 4 viikkoa koulutuksen jälkeen. Saat linkin tallenteeseen tilaisuuden jälkeen.

Ryhmäetuhinta

Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa useampi kuin yksi henkilö, pyydämme ottamaan yhteyttä koulutukset@asianajofacta.fi saadaksenne koulutuksesta 25 %:n alennuksen.

Peruutusehdot

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 8 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa.

Kouluttaja

Jouko Juntunen

Asianajaja, varatuomari Jouko Juntunen

Työoikeuteen erikoistuneella asianajaja, varatuomari Jouko Juntusella on laaja kokemus erilaisista työsuhdeasioista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittauduthan webinaariin viimeistään kaksi vuorokautta ennen koulutuksen ajankohtaa.