Opiskelen viimeistä vuotta liiketaloutta Tampereen ammattikorkeakoulussa oikeudellisen asiantuntijuuden opintopolulla. Asianajotoimisto Facta Oy:ssä olen suorittanut alkuvuodesta 2017 lähtien opintoihini kuuluvaa oikeustradenomiharjoittelua asianajoassistentin tehtävissä. Asianajotoimisto houkutteli harjoittelupaikkana, sillä ajattelin sen tarjoavan monipuolista kokemusta eri työtehtävien ja erityisesti mielenkiintoisten toimeksiantojen parissa.

Oikeusopintoja aloin opiskella muutama vuosi sitten oikeastaan sattumalta. Valmistuttuani kosmetologiksi vuonna 2013 oli suunnitelmissani jatkaa yrittäjänä oman firman parissa. Lähdin opiskelemaan liiketaloutta lisätäkseni tietämystäni liiketoiminnasta ja markkinoinnista, mutta ensimmäinen juridiikan luento vei mennessään ja päätinkin suuntautua opinnoissani oikeudelliselle puolelle.

Asianajotoimiston hektinen työ on pitänyt mielekkäästi otteessaan jokaisen päivän ollessa erilainen ja opettaessaan uutta. Minulla on vahva kokemus asiakaspalvelualalta ja olen ilokseni saanut huomata mahdollisuuden kohdata asiakkaita Factassa päivittäin. Opiskelijana olen saanut täällä työskennellessäni arvokasta kokemusta avustavissa asianajoassistentin tehtävissä. Harjoitteluni päätyttyä jatkan kesätöissä elokuun 2017 loppuun.